Vattenläckage!

Igår kväll drabbades 16B av ett vattenläckage från huvudrören som går igenom fastigheten, vatten forsade ut i trapprummen samt ner i hisschakten. Det droppade även vatten ifrån 16A huvudrör dock utan större påverkan i den fastigheten vad vi vet just nu. Ventilationen i 16A samt 16B har också lagt av vilket medför att spisfläkten samt ventilationen i badrummen ej fungerar i vissa av lägenheterna.

HSB sköter allt kring detta, fuktmätning, sanering och rörmokare är idag (2018-05-08) på väg ut till fastigheten. Vattnet kommer att stängas av vid flera tillfällen under dagen då man lagar felet, åtgärdar att vi ej har varmvatten, samt letar fler fel/skador.

Vi ber alla boende i 16A samt 16B att kontrollera ev fuktskador vid ytterdörren samt i era källarförråd. När ni kontaktar era respektive försäkringsbolag behöver ni uppge föreningens förskringsnr(Folksam) som är 255275, den gäller för bostadsrättstillägget.

Vänliga hälsningar
Styrelsen Finnboda Dunge