MÅNADSBLAD I APRIL/MAJ

ALLMÄNT

Vi vill påminna att datumet för Finnboda Dunges årsstämma är den 24e maj. Stämman kommer att hållas på restaurang MILOU på Kvarnholmsvägen 56. Om man bara vill delta på stämman och inte äta efter går det fint att dyka upp utan föranmälan. Separat anmälningsblankett till den efterföljande buffén kommer läggas i varje postfack. Anmälan sker via den blanketten och läggs därefter i styrelsen postfack i 18A. Det går även bra att anmäla sig på mail på finnbodadunge@gmail.com.

GRILLNING

Inför vår och sommartider att det viktigt att grillreglerna vidhålls. Att grilla med kolgrill är ej tillåtet på uteplatser/balkonger. Gasol samt elgrill är ok.

AKTIVITETSDAG

Vårens aktivitetsdag infaller söndagen den 6:e maj. Vi träffas kl 10:00 i innergården mellan fastigheterna. Se separat infoblad denna månad. Vi har haft flera lyckade aktivitetsdagar tidigare så låt även denna bli lyckad med högt deltagande och engagemang!

Hälsningar,
Styrelsen Finnboda Dunge