Tre snabba till våra nya styrelseledamoter

Ny ordförande (Invald vid ordinarie stämma, 18-05-24)

Andreas Öhman

Du är inte bara ny ordförande, utan även nyinflyttad i föreningen, hur trivs du här?

Här stormtrivs hela familjen, även om jag är ny i föreningen så har jag bott i området sedan 2012. Mina två barn är födda ”Finnbodare” och jag kan inte tänka mig en bättre plats för dem att växa upp på.

Hur ser du på att vara ordförande? 

Spännande och utmanande eftersom det är en ny roll för mig. Det är väldigt givande att få vara med att leda och påverka styrelsearbetet, lär mig nya saker varje dag. Måste ärligt erkänna att jag inte förstod hur mycket arbete som görs ”bakom kulisserna” i en välskött förening som vår.

Våra styrelsemedlemmar (och andra föreningsmedlemmar för den delen) i Finnboda Dunge lägger enligt min mening ner mycket tid och engagemang i föreningen vilket jag tycker vi alla bör vara tacksamma och stolta över. 

Vad brinner du för?

Yrkesmässigt ligger försäljning och affärsmannaskap mig varmt om hjärtat. Sömn är också ett ämne värt att nämna då det ingår i mitt jobb, intressant & livsviktigt. Privat så brinner jag för racketsporten Padel och vår nya lägenhet i Finnboda Dunge.

Ny sekreterare (Invald vid extrastämma, 18-06-11)

Jacob Grönlund

Hur länge har du bott i föreningen och vad är enligt dig det bästa med området?

Jag har bott i föreningen i närmare två år. Jag och min sambo bodde tidigare inne i stan men valde att flytta utanför tullarna. Vi trivs väldigt bra i området och närheten till stan och friluftsliv gör att Finnboda är en perfekt plats för oss.

Hur ser du på att vara med i Styrelsen och rollen som sekreterare?

Spännande och intressant. I min förra förening var vi få i styrelsen och föreningen. I Dunge är det ett stort engagemang, såväl från styrelseledamöter som övriga medlemmar. Rollen som sekreterare är helt ny för mig men jag får en väldigt bra inblick i alla delar.

Vad brinner du för?

Svår fråga, men jag måste säga friluftsliv och framför allt skidåkning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s