MÅNADSBLAD I NOVEMBER

EXTRASTÄMMAN

Föreningens extrastämma som hölls tisdagen den 6e November var lyckad och vi har tillsatt en ny styrelseledamot(sekreterare) i form av Jacob Grönlund. Jacob kliver därmed av som valberedare och som ersättare till valberedningen valdes Anna Nydegger. Båda poster gäller fram till maj nästa år då nästa ordinarie föreningsstämma äger rum.

STÄDDAGEN

Styrelsen vill passa på att tacka alla medlemmar som deltog vid höstens städdag! Har ni förslag på hur vi kan förbättra städdagen, maila gärna till finnbodadunge@gmail.com.  Ett förslag som inkommit är att sprida ut kärlrengöringen till årsskiftet och på sommaren och även nyttja städdagarna på hösten och våren till att fräscha upp soprummen ytterligare. På så vis håller vi förhoppningsvis soprummen fräscha under hela året.

ENERGIFRÅGOR

Styrelsen vill gärna undersöka om någon i föreningen har erfarenhet av energifrågor så som upphandling av solceller och värmeåtervinning? Dessa frågor är högst relevanta för vår förening just nu och vi ser gärna att vi får ihop en arbetsgrupp på 3 personer som kan driva arbetet framåt. Maila gärna till finnbodadunge@gmail.com vid intresse!

LOKALEN

I förra veckan färdigställes slutligen återställningen av gemensamhetslokalen efter vattenläckaget tidigare i år. Lokalen går nu bra att boka igen. Ytterligare uppfräschning av lokalen kommer att ske på egna initiativ från föreningsmedlemmar. Det handlar bla om nytt golv, nya tapeter samt nya möbler. Vi kikar även på att göra bokningen digital via boka.se, separat info om det kommer så snart vi har det på plats.

VÄRMESYSTEMET

Det har varit en del som mailat om värmen i lägenheterna. HSB har gått ut med information, vänligen se separat uppsatt infoblad i portuppgångarna och på hemsidan om våra värmesystem.

Mvh
Styrelsen i Finnboda Dunge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s