MÅNADSBLAD I MAJ

ALLMÄNT
Finnboda Dunges årsstämma är nu på torsdag den 24e maj på restaurang MILOU, Kvarnholmsvägen 56 . Om man bara vill delta på stämman och inte äta efter går det fint att dyka upp utan föranmälan. Vi hoppas att se många av er där!

VATTENLÄCKAGET
HSB håller fortsatt på att hantera ärendet. Vi har en kontaktperson i form av Madeleine som vi kan bolla frågor med. Upptäcker/ser ni något i 16B som kan ha påverkats av vattenskadan så kontakta gärna Madeleine direkt: madeleine.nyberg@hsb.se (010-442 13 66)
Från styrelsens sida vill vi rikta en eloge till alla grannar som hjälpte till att skura och fixa i samband med vattenläckaget! Härligt att se att vi alla kan hjälpas åt när det behövs!

GDPR
Gällande den nya lagen för hantering av personuppgifter som träder i kraft den 25e maj 2018 så följer vi HSB:s rekommendationer och håller i dagsläget på att utreda de register som finns.

NYCKLAR TILL SKÅP I BADRUM
I samband med aktivitetsdagen kom det fram att det saknas nycklar i många lägenheter till det vita skåp/lucka som finns i badrummet där man stänger av vattnet till lägenheten utifrån. Det är mycket viktigt att detta går att göra om något skulle hända. Vi har därför köpt in 50 st nycklar som går att kvittera ut mot sitt namn. Kontrollera gärna om ni har en sådan nyckel i er lägenhet, i annat fall kan ni kvittera ut det av vår nyckelansvarige, Charlotte: charlotteprag@gmail.com

ÄNDRINGAR I LÄGENHET/BALKONG/UTEPLATS
Om du vill göra ändringar i din bostad som berör bärande konstruktioner, planlösning, VVS, ventilation, balkonginglasning, grindar till altaner, markiser m.m måste du ALLTID ansöka om tillstånd till ändring(hämtas från hemsidan). Styrelsen beviljar därefter (eller avslår) tillstånd till ändringen. Utan tillstånd blir man betalningsskyldig för att återställa lägenheten till ursprungsskick. Om ni är osäkra på vad som gäller, kontakta alltid styrelsen först.

TRÄDGÅRD
Vi kommer att starta en liten grupp för att underhålla/förbättra trädgårdsområdet i vår förening, om ni vill delta i denna grupp/komma med idéer får ni gärna maila till finnbodadunge@gmail.com så tar vi det vidare med vår trädgårdsansvarige.

Vänliga hälsningar
Styrelsen Finnboda Dunge