Månadsblad i januari 2020

SAMFÄLLIGHETEN

Diskussioner pågår kring hur vi kan förbättra vår gemensamma park, ytparkeringar längs våra hus samt garageportar. Man kommer även att se över fördelning av garageplatser för respektive förening så att alla föreningar kan få platser nära sina fastigheter.

EXTRA FÖRENINGSSTÄMMA

Vi behöver välja in en ny ledamot till valberedningen och kommer därför inom kort att kalla till en extra föreningsstämma. Föreningsstämman kommer att hållas en halvtimme före nästa styrelsemöte den 4 februari klockan 18:00 i gemensamhetslokalen.

AVTAL MED NY LEVERANTÖR AV HISSERVICE

Kontaktuppgifter till ny leverantör av hisservice är nu uppsatt i alla hissar. Vid hissfel kontakta Nacka Hisservice AB på 020-41 80 00 eller fel@nackahiss.se.

JULGRANAR KAN LÄMNAS VID ICA 11-12/1

En container där julgranar kan lämnas kommer att finnas på torget utanför ICA helgen 11-12/1. Passa på att lämna din julgran då och se samtidigt till att städa upp i trapphuset efter dig. Det är förbjudet att lämna julgranar på torget vid ICA då containern inte är på plats, du får då istället köra bort din julgran till en återvinningscentral.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s