MÅNADSBLAD I APRIL 2019

Komplettering då månadsbladet för april missades att läggas ut på hemsidan. Ni hittar samma månadsblad på anslagstavlan i respektive portuppgång sedan några veckor tillbaka. För maj månad utgår månadsbladet då vi har föreningsstämma den 23e Maj.

FÖRENINGSSTÄMMA

Pga rådande osäkerhet kring hur Docklands skall drivas framåt har vi valt att lägga stämman på restaurang Milou istället. Vänligen observera alltså att platsen för Finnboda Dunges föreningsstämma 2019 är ändrad från Docklands till restaurang Milou, kvarnholmsvägen 56.

Datumet är oförändrat dvs fortsatt den 23e maj kl 18:00. Årsredovisningen för 2018 är granskad av revisorerna och  finns tillgänglig på vår hemsida, www.finnbodadunge.se Det kommer även finnas ett antal utskrivna ex på plats den 23e. Håll även utkik i era postfack där kallelse till stämman kommer att delas ut inom kort.

SAMFÄLLIGHETEN

Samfälligheten kommer att åtgärda den del av parkvägen som konstant översvämmas med vatten så fort det regnar. Nivån kommer att höjas med mer asfalt samt justeras för lämplig avrinning mot närmaste brunn. Vidare har beslut godkänds för plattläggning bakom fastigheten vid 18C samt 16C från lekplatsen hela vägen till Finnboda Hage. Båda åtgärderna förväntas vara utförda inom närmaste 2 månaders period.

AKTIVITETSDAG

Söndagen den 28e april kl 10:00 sker vårens aktivitetsdag, samling mellan fastigheterna. Vi utför enklare uppgifter som tilldelas på plats. Från 11:30 så grillar vi korv och serverar kaffe/saft. Ta gärna chansen och lär känna era grannar! Det är ett bra sätt att knyta kontakter och umgås och ha trevligt tillsammans!

Mvh
Styrelsen Finnboda Dunge

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s