MÅNADSBLAD I SEPTEMBER

ALLMÄNT
Månadsbladet är nu tillbaka efter sommaruppehållet och vill vi passa på att informera lite om vad som händer i föreningen framöver.

EKONOMI
Vi börjar närma oss den avgiftsfria månaden som kommer att infalla i oktober. Vänliga kontrollera era avgiftsavier så att ingen avgift dras för oktober månad, detta ska vara godkänt av HSB redan men vi ber er dubbelkolla för säkerhets skull.

SOPRUMMEN
Vi har två soprum i föreningen, ett vid 16A och ett vid 18A. 2 gånger per år beställer vi sanering och kärlrengöring av Miljöhuset i Stockholm AB, en gång på våren och en gång på hösten. Dessvärre missköts återvinning och avfallshantering alltför ofta vilket gör att soprummet framförallt i 18A nu är riktigt äckligt. Vi har därför beställt en extra sanering/kärlrengöring som kommer att utföras inom de närmsta 2 veckorna. Detta kostar föreningen massor av pengar och vi ber er respektera de regler som finns uppsatta för allas trivsel. Säg gärna till på ett trevligt sätt om ni ser någon slänga något som inte hör hemma i våra soprum och hänvisa istället till de återvinningscentraler som finns i närområdet.

FUKTSKADOR
Koraten Bygg via HSB kommer under V.37 påbörja hanteringen av de följdskador som uppstod i trapphuset med anledning av tidigare läckage från varmvattencirkulationen. Man kommer även att åtgärda fuktskador i ena väggen i föreningslokalen. Lokalen kommer således ej att kunna bokas från v37 och 2-3 veckor framåt. Störande arbete kan förekomma under hanteringen av följdskadorna. Styrelsen tackar för er förståelse.

ANDRAHANDSUTHYRNING
För andrahandsuthyrningar ber vi er att vara ute i god tid vid ansökningar då det kräver ett godkännande av styrelsen på nästkommande styrelsemöte. I regel sker styrelsemötena en gång i månaden med undantag för juli månad.

AKTIVITETSDAG
Höstens aktivitetsdag infaller söndagen den 7:e oktober. Vi träffas kl 10:00 i innergården mellan fastigheterna. Se separat infoblad i portuppgången. Vi har haft flera lyckade aktivitetsdagar tidigare så låt även denna bli lyckad med högt deltagande och engagemang!

Vänliga hälsningar
Styrelsen Finnboda Dunge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s